Άναψε φωτιές η επιστολή παραίτησης Ιωαννίδη-Τι απαντά η Συγγρού

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Τα όσα αναφέρει το καταστατικό του κόμματος  θέλησε να «θυμίσει» στον παραιτηθέντα  Σάκη Ιωαννίδη  επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ.(Διαβάστε εδώ )
Παράλληλα επιχειρώντας να σβήσει τη φωτιά που άναψαν οι αιχμές του πρώην, πλέον, προέδρου της ΟΝΝΕΔ η ανακοίνωση κάνει λόγο για θετική αποτίμηση της θητείας του Σάκη Ιωαννίδη στην νεολαία του κόμματος.
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση.
«Σύμφωνα με το Καταστατικό, το Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ προκηρύσσεται με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Επίσης, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει τη δυνατότητα να συγκαλέσει οποιαδήποτε στιγμή την Κεντρική Επιτροπή της νεολαίας.
Επί τέσσερις δεκαετίες το Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ και η ανάδειξη προέδρου της ΟΝΝΕΔ γίνονται πριν το Συνέδριο του κόμματος. Η θητεία όλων των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ είναι τριετής αλλά όχι ημερολογιακά συγκεκριμένη καθώς προκύπτει από την προκήρυξη του Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας. Οι διαδικασίες, δε γίνονται σε προκαθορισμένη ημερομηνία, αλλά καταστατικά προβλέπεται εύλογο χρονικό διάστημα.
Επιπλέον να σημειωθεί πως η Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας, η Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, η Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ αλλά και η θητεία του Γραμματέα του κόμματος είναι τριετής, χωρίς όμως να έχει αυστηρή ημερομηνία λήξης στα τρία έτη (1095 ημέρες) αλλά μπορεί να ολοκληρωθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα πριν ή μετά τη συμπλήρωσή τους».paraskhnio.gr