, Πέμπτη
15 Μαΐου 2025

search icon search icon

Ανδρέας Τσούνης: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση για τη γιορτή της Φώφης Γεννηματά

Συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής με θέματα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την έγκριση της ομόφωνης εισήγησης της ΕΔΕΚΑΠ για τις διαδικασίες ανάδειξης της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής, Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Συγκινεί η ανάρτηση του Ανδρέα Τσούνη, του συζύγου της Φώφης Γεννηματά, ο οποίος με αφορμή την ονομαστική της γιορτή παράθεσε στίχους του Νίκου Γκάτσου. Η δημοσίευση συνοδεύεται από μια φωτογραφία στην οποία η εκκλιπούσα το 2003 διασκέδαζε με τραγούδια και μουσική λόγω της γιορτής της.

Η ανάρτηση:

«Σαν σήμερα, όπως στη φωτογραφία του 2003, γιορτάζαμε τη γιορτή της Φώφης. Με ευχάριστα τραγούδια, παρέα και μουσική. Τώρα τα μόνα λόγια που μου έρχονται στο νου είναι οι στίχοι του Γκάτσου:

Κοιμήσου Περσεφόνη

στην αγκαλιά της γης

στου κόσμου το μπαλκόνι

ποτέ μην ξαναβγείς.»

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.