, Τρίτη
18 Μαρτίου 2025

search icon search icon

Ανεβαίνει Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας

alexis-tsipras-02-456x300Στην εκδήλωση ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ, στη Θεσσαλονίκη, θα μιλήσει ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ΑλέξηςΤσίπρας, σήμερα Τετάρτη στις 7.30 μμ.

Η εκδήλωση με θέμα “Το νερό δεν είναι εμπόρευμα: Δημοψήφισμα για τη σωτηρία του” διοργανώνεται από το Ινστιτούτο “Νίκος Πουλαντζάς” και τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος.

Μεταξύ άλλων, θα μιλήσουν και ο Τομάζο Φατόρι, ιδρυτικό μέλος της καμπάνιας που οδήγησε στο δημοψήφισμα για το δημόσιο χαρακτήρα του νερού στην Ιταλία και ο Γιώργος Αρχοντόπουλος, πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων της ΕΥΑΘ.

 

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.