, Πέμπτη
09 Φεβρουαρίου 2023

Απίστευτη ατάκα Μητρόπουλου σε Φλαμπουράρη- Να πας να γ…!

mitropoulos
Ο κ. Μητρόπουλος αποκάλυψε ένα παρασκήνιο με έναν υπουργό της κυβέρνησης, ο οποίος του ζήτησε να μπει δεύτερος στο ψηφοδέλτιο του κόμματος και όχι πρώτος, όπως στις εκλογές του Ιανουαρίου μιλώντας στο Mega.
Όπως είπε βρισκόταν έξω από την τουαλέτα στα γραφεία της Κουμουνδούρου και τότε τον πλησίασε ο κ. Φλαμπουράρης. Όπως ισχυρίζεται ο πρώην βουλευτής, ο κ. Φλαμπουράρης του ζήτησε με εντολή του Αλέξη Τσίπρα να μπει δεύτερος στο ψηφοδέλτιο Αττικής, προκειμένου την πρώτη θέση να την λάβει ο κ. Μπαλτάς, νυν υπουργός Πολιτισμού.
Με έκπληξη άκουσαν οι δημοσιογράφοι την αποκάλυψη που έκανε ο κ. Μητρόπουλος. Όπως είπε η απάντηση προς τον κ. Φλαμπουράρη ήταν «άντε γα@@@@@».
Και τότε ο κ. Μητρόπουλος ισχυρίζεται πως ο κ. Φλαμπουράρης ουσιαστικά τον απείλησε πως συγκεκριμένα στελέχη του ΣΔΟΕ θα τον «εξαφανίσουν». Ουσιαστικά ο κ. Μητρόπουλος ευθέως κατηγορεί την κυβέρνηση και το στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού πως βρίσκονται πίσω από τη ποινική δίωξη εις βάρος του για φοροδιαφυγή και το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Άλλωστε, όταν έγινε γνωστή η ποινική του δίωξη, με ανακοίνωσή του ο κ. Μητρόπουλος είχε κάνει λόγο για αριστερή μαφία και αριστερή αλητεία.