05:15, Δευτέρα
23 Μαΐου 2022

Από δυο… χωριά η Ντόρα με τον Σαμαρά!

ntora-mpakogianni-arxeiou
Με αφορμή το θέμα της υποψηφιότητας για την αντιπροεδρία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος δύο… εχθροί από τα παλιά αναβιώνουν ξανά την παλιά τους κόντρα.
Για τη θέση αυτή ήταν υποψήφια η Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά απέσυρε την υποψηφιότητά της και καταγγέλλει πως δέχθηκε υπονόμευση από τον Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο κατηγορεί πως με τηλέφωνα σε Γιούνκερ, Άνγκελα Μέρκελ και άλλους συνέδρους, παρακινούσε να μην ψηφίσουν την Ντόρα Μπακογιάννη.
Σύμφωνα με το newsit.gr tο σχόλιο από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά για τις καταγγελίες της Ντόρας Μπακογιάννη είναι: «η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά».
Σε αυτή την κόντρα παρεμβαίνει και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος έβλεπε με καλό μάτι τη θέση του αντιπροέδρου και κατηγορεί τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελο Μεϊμαράκη πως επέλεξε την Ντόρα Μπακογιάννη χωρίς να ερωτηθεί κανείς για αυτό.
Κύκλοι του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αναφέρουν πως για τη θέση αρχικά είχε επιλεγεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά λόγω της υποψηφιότητάς του για την ηγεσία του κόμματος, κατέληξαν στην Ντόρα Μπακογιάννη.
Πηγή: paraskhnio.gr