Αποκαλύψεις για πολιτικούς θα κάνει η Βίκυ Σταμάτη!

ÓÇÌÅÑÁ ÊËÇÈÇÊÁÍ ÃÉÁ ÁÐÏËÏÃÉÁ ÓÔÏÍ ÁÍÁÊÑÉÔÇ Ç  ÓÕÆÕÃÏÓ ÊÁÉ Ç ÊÏÑÇ  ÔÏÕ ÐÑÙÇÍ ÕÐÏÕÑÃÏÕ ÁÊÇ ÔÓÏ×ÁÔÆÏÐÏÕËÏÕ// ÓÕÆÕÃÏÓ ÂÉÊÕ ÓÔÁÌÁÔÇ (EUROKINISSI/ÃÅÙÑÃÉÁ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÕ)Η Βίκυ Σταμάτη νοσηλεύεται φρουρούμενη στο Δρομοκαΐτειο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για να εξακριβωθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες κατόρθωσε να αποδράσει, τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Σύμφωνα με τον συνήγορό της Φραγκίσκο Ραγκούση, η κα. Σταμάτη ζήτησε συμπληρωματική κατάθεση από την εισαγγελία, ώστε να προβεί σε αποκαλύψεις ακόμη και για πολιτικούς.
Στο μεταξύ, χθες Σάββατο, προσήχθη στη ΓΑΔΑ μια γυναίκα, πρώην εργαζόμενη στο Δρομοκαΐτειο, η οποία θεωρείται ύποπτη για συμμετοχή στην απόδραση της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου.
Η ύποπτη φέρεται να υποστήριξε ότι λυπήθηκε τη Βίκυ Σταμάτη και για αυτό το λόγο της έδωσε κλειδί να ανοίξει το λουκέτο της μπαλκονόπορτας του ισόγειου δωματίου όπου νοσηλευόταν φρουρούμενη.
Μετά την κατάθεσή της αφέθηκε ελεύθερη.
Ο Εισαγγελέας Γρήγορης Πεπόνης άσκησε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος εναντίον της γυναίκας και της κόρης της και έδωσε εντολή να ανοιχτούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους.
skai.gr