23:18, Δευτέρα
03 Οκτωβρίου 2022

Αυτά είναι τα "κάστρα" του Τζιτζικώστα!

Tzitzi5 copy
Λίγο πριν ανοίξουν οι γαλάζιες κάλπες το 15minutes.gr παρουσιάζει τα «κάστρα» του Απόστολου Τζιτζικώστα εν όψει της εσωκομματικής μάχης.
Στο επιτελείο του περιφερειάρχη επιμένουν πως σε κομματικό επίπεδο ελέγχουν πάνω από είκοσι νομούς. Αυτό αφορά είτε τις ΝΟΔΕ, είτε τις τοπικές Κεντρικές Εφορευτικές Επιτροπές ( ΚΕΦΕ) για την ημέρα των εκλογών, κάτι που σημαίνει πως ο έλεγχος θα είναι στα χέρια των συνεργατών του Απόστολου Τζιτζικώστα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του 15minutes.gr η πλευρά του βορειοελλαδίτη υποψήφιου αρχηγού της ΝΔ, έχει ανοιχτή γραμμή με τις γαλάζιες οργανώσεις της Αχαΐας, της Ηλείας, της Κορινθίας, της Μεσσηνίας, της Λευκάδας, της Μυτιλήνης, της Καβάλας, της Δράμας, της Χαλκιδικής, των Σερρών, της Πιερίας, της Ημαθίας, της Καστοριάς, της Φλώρινας, των Γρεβενών, των Τρικάλων, της Εύβοιας, των Ιωαννίνων, της Θεσπρωτίας, του Κεντρικού Τομέα της Θεσσαλονίκης αλλά και του Βορείου Τομέα στην Περιφέρεια Αττικής.
Πάντως τις τελευταίες ώρες από την πλευρά Μεϊμαράκη γίνεται προσπάθεια να «σπάσουν» τις γραμμές και να πάρουν με το μέρος τους τις περισσότερες οργανώσεις. Άλλωστε την Κυριακή θα σηκώσουν και το μεγαλύτερο βάρος διεξαγωγής της όλης διαδικασίας.
Πηγή: paraskhnio.gr