, Τετάρτη
21 Μαΐου 2025

search icon search icon

H μεταγωγή των συλληφθέντων της Χρυσής Αυγής (φωτο)

08_12IJ7Q3272

06_2013-09-28_02_19.06.18

17_31283870

xa6Στο κτίριο 16 των δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων οδηγούνται αυτήν την ώρα οι 19 συλληφθέντες για τη συμμετοχή τους στην «εγκληματική οργάνωση» Χρυσή Αυγή.

Πρώτος από το κτίριο της ΓΑΔΑ βγήκε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, με χειροπέδες, συνοδευόμενος από άνδρες της ΕΚΑΜ.xa3

«Δεν μας φοβίζει τίποτα, ζήτω η Ελλάδα» φώναξε, ακολουθώντας με τον ίδιο τρόπο, πίσω από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο Ηλίας Κασιδιάρης.

x.a1

xa5

17_32283870

Μεταξύ αυτών βρίσκεται ο γενικός γραμματέας της ΧΑ, Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές κ.κ. Κασιδιάρης, Λαγός, Παναγιώταρος και Μίχος, ενώ καταζητείται ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Χρήστος Παππάς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν πρώτα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, Δημήτρη Πιέρρο, και στη συνέχεια στον αρμόδιο ανακριτή.

φωτο eurokinissi.gr  – popaganda.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.