22:51, Πέμπτη
06 Οκτωβρίου 2022

Bούλτεψη για Χαϊκάλη: Άθλιες παραστάσεις για να μην ψηφιστεί Πρόεδρος

Voultepsi

«Άθλια παράσταση» χαρακτηρίζει τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη ότι επιχειρηματίας αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει για να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

Σύμφωνα με την κυρία Βούλτεψη, σκοπός του «κακοστημένου θεάτρου» -όπως χαρακτηρίζει τις καταγγελίες Χαϊκάλη- είναι να μην ψηφιστεί Πρόεδρος Δημοκρατίας και η χώρα να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος κάνει πολύ σκληρή επίθεση στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι με τη βιασύνη με την οποία έσπευσε να υιοθετήσει τις υποτιθέμενες καταγγελίες «δείχνει και ποιοι επιλέγουν να κολυμπούν στον βούρκο».

«Για λόγους δημοσίου συμφέροντος πρέπει να δοθούν αμέσως στη δημοσιότητα τα στοιχεία. Αν δεν υπάρχουν, να κινηθούν αμέσως οι νόμιμες διαδικασίες εναντίον των δραστών αυτής της άθλιας ιστορίας», συνεχίζει η Σοφία Βούλτεψη.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της δήλωσης της κυβερνητικής εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη για την υπόθεση Χαϊκάλη:

«Μετά τις «καταγγελίες» για …κουμπαράδες και τα τηλεοπτικά σόου Ξουλίδου, τώρα στο κακοπαιγμένο θέατρο προστέθηκε και ο Χαϊκάλης.

Είναι ολοφάνερο για ποιο λόγο στήνονται αυτές οι άθλιες παραστάσεις: για να μην ψηφιστεί Πρόεδρος Δημοκρατίας και η χώρα να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές.

Για λόγους δημοσίου συμφέροντος πρέπει να δοθούν αμέσως στη δημοσιότητα τα στοιχεία. Αν δεν υπάρχουν, να κινηθούν αμέσως οι νόμιμες διαδικασίες εναντίον των δραστών αυτής της άθλιας ιστορίας.

Η βιασύνη με την οποία ο κ. Τσίπρας έσπευσε να υιοθετήσει τις υποτιθέμενες καταγγελίες δείχνει και ποιοι επιλέγουν να κολυμπούν στον βούρκο».

Πηγή: protothema.gr