12:54, Παρασκευή
21 Ιανουαρίου 2022

Χρ. Γιαννούλης: Εκτός πραγματικότητας και προκλητικός ο Πρόεδρος του ΟΑΣΘ

«Σύμφωνα με τον ανεκδιήγητο Πρόεδρο του ΟΑΣΘ «είναι κάποιες ώρες που παρουσιάζεται συνωστισμός σε κάποιες γραμμές, αλλά ποτέ και σε κανένα λεωφορείο δεν ξεπερνάμε το 85% πληρότητας. Ήδη από τους 80- 90 επιβάτες η εικόνα εντός του οχήματος δείχνει ότι βρίσκεται ο ένας πάνω στον άλλον, στην πραγματικότητα όμως δεν είναι» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Χρήστος Γιαννούλης και αναπληρωτή τομεάρχη Μεταφορών της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

«Προφανώς ο κύριος Σκόδρας αγνοεί παντελώς την πραγματικότητα που βιώνει καθημερινά το επιβατικό κοινό στη Θεσσαλονίκη. Προφανώς δεν βίωσε τον αδιανόητο συνωστισμό σχεδόν σε όλες τις γραμμές τις ώρες αιχμής και όχι μόνο» προσθέτει, σχολιάζοντας:

«Αγνοεί ότι οδηγοί αναγκάζονται να προσπερνούν στάσεις ή να σταματούν τα οχήματα 50 μέτρα μετά τη στάση για να γίνει μόνο αποβίβαση και όχι επιβίβαση» τονίζει ο Χρ. Γιαννούλης και καταλήγει:

« Όσο η σημερινή διοίκηση του ΟΑΣΘ περιορίζεται σε ευχολόγια και ενημερωτικές καμπάνιες, τόσο το επιβατικό κοινό θα βιώνει τη θλιβερή «κανονικότητα» στα λεωφορεία του οργανισμού».