Χρ. Γιαννούλης: Σχολείο ντροπή για τον πολιτισμό μας το ΕΕΕΕΚ Κορδελιού

««Αγιασμό στο δρόμο για μαθητές και εκπαιδευτικούς του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κορδελιού (ΕΕΕΕΚ)» αναφέρει ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστος Γιαννούλης.

«Ενός σχολείου ντροπή για το εκπαιδευτικό μας σύστημα και το κράτος πρόνοιας της χώρας. Ενός σχολείου που φιλοξενεί παιδιά με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες από όλη τη δυτική Θεσσαλονίκη» τόνισε ο κ.Γιαννούλης.

«Ενός «σχολείου» χωρίς αυλή για προαυλισμό, με στενούς διαδρόμους που οδηγούν σε 4 τάξεις «κλουβιά». 17 χρόνια το «σχολείο» στεγάζεται στο ισόγειο παλιάς πολυκατοικίας χωρίς να τηρεί καμία από τις ενδεδειγμένες συνθήκες και υποδομές, απαραίτητες για τα παιδιά που φοιτούν σ αυτό» και συνέχισε:

« Φτάνει πιά. Η συγνώμη μας δεν αρκεί. Απαιτείται δράση. Άμεσα. Για τη μετεγκατάσταση του σχολείου σε κτήριο που να πληροί τις προδιαγραφές και να καλύπτει τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών με αίθουσες εργοθεραπείας, λογοθεραπείας και φυσιοθεραπείας» καταλήγει ο Χρήστος Γιαννούλης