, Δευτέρα
05 Δεκεμβρίου 2022

Δ.Κούβελας: Στόχος μου είναι να κριθώ θετικά από τους Θεσσαλονικείς στις επόμενες εκλογές

«Τρία χρόνια μετά αισθάνομαι πως έχω αποφοιτήσει και από το μεταπτυχιακό όσον αφορά τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα. Μας είχε πει απο την αρχή ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης πως θέλει συμμετοχή. Μίλησα σχεδόν σε 100 νομοσχέδια από τα 250 και με κάνει πολύ χαρούμενο να κοιτάω στα μάτια τους ψηφοφόρους μου», ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Κούβελας, σε χαλαρή συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους σε παραλιακό καφέ – μπαρ της πόλης.

Ο κ.Κούβελας είπε πως ήταν μια περίεργη θητεία λόγω της πανδημίας ωστόσο αισθάνεται ότι έχει αποκτήσει την εμπειρία. «Μετά από αυτή την περίοδο ο στόχος είναι να κριθώ θετικά από τους συμπολίτες μου για να συμμετέχω στην επόμενη Βουλή και την επόμενη 4ετια, με κυβέρνηση τη ΝΔ, να μπορέσω να βοηθήσω τη Θεσσαλονίκη από κάποια άλλη θέση ευθύνης».

Παραδέχτηκε πως οι αστικές συγκοινωνίες και ο ΟΑΣΘ δεν είναι στην κατάσταση που θα επιθυμούσε παρα τα βήματα προόδου που έγιναν, ενώ για το Μετρό εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2023 παρα τις όποιες προσφυγές κάνει μια μικρή μερίδα πολιτών.

«Θα ήθελα να έχουμε κάνει περισσότερα πράγματα για τα στρατόπεδα και τη διάθεση τους στους πολίτες. Αυτό για μένα είναι ένα στοίχημα, μια προσωπική επιδίωξη», πρόσθεσε ο κ.Κούβελας.

Διέψευσε δε όλες τις φήμες που τον θέλουν υποψήφιο στον δήμο Θεσσαλονίκης. «Κομμένη η πλάκα. Το λέω ευθέως με ενδιαφέρει μόνο η Βουλή. Το ξεκαθάρισα», είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως ξεκαθαρισε πως παρακολουθεί στενά τα θέματα της πόλης καθώς πρέπει να υπάρχει αγαστή συνεργασία δημάρχων με βουλευτές και ερωτηθείς είπε πως «οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι ορισμένες για τον Οκτώβριο του ‘23. Δεν κουνιέται φύλλο, ωστόσο, μέχρι τις βουλευτικές εκλογές. Η ΝΔ στους δήμους Θεσσαλονίκης, Αθήνας και Πειραιά δίνει πολιτική μάχη».