, Τετάρτη
19 Ιουνίου 2024

search icon search icon

«Δεν είναι πια δεδομένο, ας το προστατεύσουμε» τονίζει στην Παγκόσμια Ημέρα Νερού ο Σκρέκας

Ανακοινώσεις από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα των νέων μέτρων στήριξης για νοικοκυριά και επιχειρήσει για την αντιστάθμιση των επιπτώσεων από τις ανατιμήσεις στην ενέργεια, Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022. (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Το νερό δεν είναι πια δεδομένο, ας το προστατεύσουμε», δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού.

Όπως ανέφερε ο κ. Σκρέκας, «ας είναι η σημερινή ημέρα, ημέρα ευαισθητοποίησης απέναντι στην εξοικονόμηση και την ορθολογική χρήση του πιο πολύτιμου πόρου στον πλανήτη μας».

Μάλιστα, ο υπουργός υπενθύμισε ότι «η κυβέρνηση, με οργανωμένο σχέδιο δράσης, διασφαλίζει τους υδάτινους πόρους και την προστασία τους από την κλιματική κρίση. Εκσυγχρονίζουμε τα δίκτυα ύδρευσης και άρδευσης για να μειώσουμε τις απώλειες και υλοποιούμε δράσεις εξοικονόμησης ύδατος στα νοικοκυριά».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.