20:14, Σάββατο
25 Ιουνίου 2022

«Δεν μπορούμε να κάνουμε εκλογές για να μαζέψει ο Τσίπρας το κόμμα του»

βουλτεψη
«Δεν μπορεί να κάνουμε εκλογές Τρίτη – Πέμπτη – Σάββατο για να μαζέψει ο κ. Τσίπρας το κόμμα του. Δεν υπάρχει θέμα νέας εντολής. Ο λαός είπε σε πιστεύω ότι θα διώξεις μνημόνια και λιτότητα και κάνε το και τον ψήφισε και ο Τσίπρας έκανε ότι δήθεν διαπραγματεύεται και είπε δεν μπορώ να το κάνω»
Την παραπάνω δήλωση έκανε η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, σχετικά με το ενδεχόμενο των εκλογών, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Τι διαφορετικό θα γίνει με τις εκλογές;  Ο Τσίπρας με τη φόρα που έχει πάρει,  μπορεί να μας πει αύριο ότι ‘’δεν τον αφήσαμε και να πέσει’’. Αυτά όλα τα είχαμε προβλέψει πριν τις εκλογές, αλλά όλοι θεωρούσαν ότι είναι κινδυνολογίες».
H κ.Βούλτεψη επίσης αναφέρθηκε και στο δημοψήφισμα με το οποίο όπως τόνισε “ο λαός τιμώρησε τον κ.Τσίπρα”.
 «Αν δεν ήξερε,  δεν είναι ικανός για αυτήν την δουλειά. Η πολιτική είναι του προβλέπειν. Δεν είναι εύκολο να παραδεχτεί κανείς ότι έκανε ένα τόσο μεγάλο λάθος. Ο λαός ουσιαστικά τιμώρησε με τον δημοψήφισμα τον Τσίπρα αλλά εκείνος έφερε χειρότερη συμφωνία. Φτάσαμε σε μια χώρα με εντελώς διαλυμένη οικονομία, δεν γίνονται συναλλαγές, διακόπηκαν οι επικοινωνίες με το εξωτερικό , τρομερή κατάσταση ως αποτέλεσμα της δήθεν διαπραγμάτευσης του Τσίπρα και τώρα του φταίνε όλοι».
Τέλος, η κ. Βούλτεψη είπε στο ραδιόφωνο του Alpha ότι «η  χώρα βγαίνει από την περιπέτεια ας μην τη βάλουμε ξανά. Είπαμε εφόσον δεν μπορείτε να κυβερνήσετε , φερθείτε με τρόπο ώστε να κρατήσουμε τη χώρα όρθια».