Διοικούσα Επιτροπή ΝΔ Θεσσαλονίκης κατά Α. Τσίπρα

Σχετικά με όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, χθες στην ομιλία του στη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης, για τη διαχείριση της πανδημίας αλλά και τα έργα στην πόλη, από την κυβέρνηση, αντέδρασε η διοικούσα επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα αναφέρει με ανακοίνωσή της:

«Το ακούσαμε κι αυτό: Ο κος Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη, από τη Νεάπολη, να διακηρύσσει ότι η Θεσσαλονίκη «μετράει πληγές τα δύο τελευταία χρόνια»!! Και δεν αναφέρεται στη πανδημία, στην αντιμετώπιση της οποίας δεν συμμετείχε, αλλά στο Μετρό, στα νοσοκομεία και τα έργα της πόλης. Ενώ, με τον γνωστό του… έντεχνο τρόπο ξεστομίζει την κακοήθεια για… εκατόμβες νεκρών.
Ποιος όλα αυτά; Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ:
Που ο Υπουργός του έταζε στους Δημάρχους της Θεσσαλονίκης ότι θα τους κάνει εταίρους στον κρατικοποιημένο ΟΑΣΘ, τον οποίο φαλίρισε.
Που ο πρώην Πρόεδρος του Μετρό, παζάρευε τούνελ και σταθμούς (δήθεν) με τους Δημάρχους της Δυτικής Θεσσαλονίκης, χωρίς να υπάρχουν σχέδια κατασκευών, χωρίς να υπάρχει μελέτη χρηματοδότησης, χωρίς καν να προβλεφθεί είσοδος του μετροπόντικα.
Που η Κυβέρνησή του δεν έκανε το παραμικρό για την Περιφερειακή οδό, για τα μποτιλιαρίσματα, για τους ημιτελείς παρατημένους… κόμβους, για τα πέλματα που χάσκουν δίχως ποτέ να έχει γίνει ο δρόμος που θα στήριζαν, για τα περιβαλλοντικά προβλήματα για τα οποία έβαζε τη νεολαία του να φωνάζει εναντίον των… υπουργών του, των οποίων τις αποφάσεις ψήφιζε η κυβέρνησή του!!! Η απόλυτη εξαπάτηση.
Που μόλις την [περασμένη εβδομάδα για πρώτη φορά παρότρυνε τον κόσμο να εμβολιαστεί και να να λαμβάνει μέτρα προστασίας από τον COVID. Που αν δεν αναμορφωνόταν τα νοσοκομεία για υποδοχή των κρουσμάτων COVID και αν δεν τριπλασιαζόταν οι ΜΕΘ, και που αν έκανε κουμάντο ο κος Πολάκης, θα ζούσαμε(;;;;) ταινίες τρόμου.
Προτείνουμε λίγη καρτερικότητα:
Και θα ψηφίσει για την καινούργια Περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, και τα πέλματα θα δει να στηρίζουν δρόμους, και το Λιμάνι να συνδέεται με το οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο, και το παιδικό Νοσοκομείο στο Φίλυρο θα δει να κτίζεται, και τη διαμόρφωση στη Δυτική είσοδο – Λαχαναγορά θα τη δει τελειωμένη και όχι όπως την άφησε ανέπαφη όσον καιρό κυβερνούσε, και φυσικά θα προσκληθεί σε πραγματικά εγκαίνια του Μετρό και όχι σε μουσαμάδες και photoshop!!! Και ας βάζουν εμπόδια στην ανάπλαση της ΔΕΘ, στο ξεκόλλημα των έργων του Μετρό και σε κάθε προοπτική ανάπτυξης για την Θεσσαλονίκη που επιτέλους αλλάζει. Για τη Θεσσαλονίκη όπου επιτέλους κάτι κινείται – κάτι σχεδιάζεται – κάτι γίνεται!
Να είναι σίγουρος ο κος Τσίπρας ότι η Θεσσαλονίκη θα έχει τη χαρά να δει να ξεκολλάει το μέλλον της από την εξαπάτηση που ζούσε.
Στη φωτο διακρίνονται ο κος Τσίπρας με τον τότε Πρόεδρο του Μετρό καθ. Μυλόπουλο, την κα Νοτοπούλου, τον κο Τζανακόπουλο, κ.ά. στα… εγκαίνια του 2019 για την κυλιόμενη σκάλα που οδηγεί στο… σταθμό του Μετρό στο Συντριβάνι επί μουσαμά»