, Σάββατο
18 Μαΐου 2024

search icon search icon

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο

Κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για βιαιοπραγία κατά βουλευτή απήγγειλε ο Εισαγγελέας στον ανεξάρτητο βουλευτή, προερχόμενο από τους Σπαρτιάτες, Κωνσταντίνο Φλώρο για την επίθεση μέσα στην Βουλή σε βάρος του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου.

Άγριες και πρωτοφανείς ήταν οι εικόνες που διαδραματίστηκαν το μεσημέρι έξω από τον χώρο της Ολομέλειας της Βουλής, όταν ο ανεξάρτητος βουλευτής, που είχε εκλεγεί με τους Σπαρτιάτες Κωνσταντίνος Φλώρος επιτέθηκε και χτύπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο ΓΝΑ με κάταγμα στη μύτη.

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος που μετήχθη λίγο μετά τις 19.15 στην Ευελπίδων, κρατήθηκε τις προηγούμενες ώρες στη ΓΑΔΑ, όπου οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών της φρουράς της βουλής. Αντιμετωπίζει το κακούργημα της επίθεσης σε βουλευτή κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.

Για την εξέλιξη της υγείας του βουλευτή Βασίλη Γραμμένου μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης, Κωνσταντίνος Χήτας. Όπως εξήγησε, ο βουλευτής ύστερα από την γροθιά που του έριξε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα ρινικων οστών, διάστρεμμα και διάταση της ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης και τραυματική ρήξη συνδέσμου του καρπού και της πηχεοκαρπικής. Στον βουλευτή έχει τοποθετηθεί νάρθηκας και έχει λάβει 10ημερη αναρρωτική άδεια.

Το πρωτοφανές περιστατικό, που κατά πληροφορίες οφείλεται σε «βεντέτα» μεταξύ της Ελληνικής Λύσης και του ανεξάρτητου βουλευτή, διαδραματίστηκε την ώρα που στο βήμα της Βουλής ήταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, με θέμα συζήτησης την άρση της ασυλίας του, μετά τη μήνυση του πατέρα του βουλευτή Φλώρου, σχετικά με ανώνυμους λογαριασμός στο Twitter που τον υβρίζουν.

#Tags: Βουλή

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.