12:28, Σάββατο
21 Μαΐου 2022

Δώρα Αυγέρη για ΜΕΘ του Παπανικολάου: Λειτουργεί με δανεικό προσωπικό

Ένα απίστευτο αλαλούμ που επικρατεί στη  Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπανικολάου, την οποία χάρισε στο Δημόσιο η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου,  περιέγραψε η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης  του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Δώρα Αυγέρη μιλώντας στη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και την εκπομπή «Τα Λέμε» με τη  δημοσιογράφο Χριστίνα Τσόρμπα.

Όπως κατήγγειλε  κ. Αυγέρη η συγκεκριμένη ΜΕΘ η οποία δεν λειτουργούσε-γεγονός για το οποίο διαμαρτυρήθηκε και η ίδια η πρόεδρος της Επιτροπής-ξεκίνησε τελικά να λειτουργεί εντελώς προσχηματικά το Νοέμβριο του 2021 με προσωπικό που ήρθε από άλλα νοσοκομεία, ακόμη και από την Αθήνα, χωρίς να στελεχωθεί κανονικά, όπως προβλέπεται.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως οι γιατροί αλλάζουν στη συγκεκριμένη ΜΕΘ κάθε 15 μέρες και έρχονται φιλοξενούμενοι από την Αθήνα, διαμένοντας σε ξενοδοχεία της πόλης και με αποτέλεσμα  η συγκεκριμένη ΜΕΘ να μην λειτουργεί οργανωμένα.

Σχετικά με την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για εκλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από τη βάση, η Δ. Αυγέρη πως είναι ένα πολύ μεγάλο σημαντικό βήμα για μια πλήρη προσαρμογή σε αυτό που απαιτούν οι συνθήκες και οι κοινωνικές τάσεις.

Δείτε τι είπε η κ. Αυγέρη: https://youtu.be/GxZVXAODQhY