, Τετάρτη
22 Μαρτίου 2023

Έφαγαν, ήπιαν και το… "έκαψαν" σήμερα οι πολιτικοί της Θεσσαλονίκης!

poios-thema-k
Όλη η πόλη μια παρέα έγινε την περασμένη Τετάρτη, παραμονή Χριστουγέννων.
Οι καφετέριες και τα ταβερνάκια έβγαλαν ψησταριές στο δρόμο και το τσίκνισαν μέχρι πρωίας για να υποδεχτούν το original θείο βρέφος και όχι τον Λαλιώτη του ΠΑΣΟΚ που επέστρεψε!
Στα «πηγαδάκια» του κέντρου είδαμε μεταξύ άλλων και πολλούς… συνήθεις υπόπτους της τοπικής πολιτικής ζωής. Στα λουλουδάδικα έπιναν το κρασί τους ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης με τον νυν γραμματέα, Χρόνης Μακρίδης και Χρήστος Βάρδας αντίστοιχα, ενώ λίγη ώρα αργότερα στην παρέα τους προστέθηκε και ο άρτι αφιχθείς από την Αθήνα (όπου ζει και εργάζεται) πρώην πρόεδρος του Λιμανιού, Στέλιος Αγγελούδης.
Από όσο μάθαμε οι δυο τελευταίοι συνέχισαν προς Ολύμπιον μεριά. Σε κεντρικό καφέ εντοπίσαμε και τον πρώην γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων, Στράτο Σιμόπουλο ο οποίος τα… άκουσε πρώτα από τους Κερκυραίους στο γραφείο του και μετά βγήκε να πιει το ποτάκι του! Στην Αριστοτέλους η Karfitsa εντόπισε και την πολιτεύτρια με το «Ποτάμι» στην Α’ Θεσσαλονίκης Γιάννα Παναγοπούλου αλλά και την αντιδήμαρχο Οικονομικών του δήμου Θεσσαλονίκης Γιούλη Ρανέλλα. Η τελευταία μας είπε πως πήγαινε να βρει τον συνάδελφό της και αντιδήμαρχο Επιχειρηματικότητας του δήμου, Πέτρο Λεκάκη! Άντε και του χρόνου!
Β. Στολ.