, Τετάρτη
19 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Εκλογές 2023: Όλα έτοιμα στο Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο – 150 ξένοι ανταποκριτές

Ο παλμός των εκλογών 2023 θα «χτυπά» δυνατά στο Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο, όπου θα βρεθούν 340 δημοσιογράφοι, ανταποκριτές, φωτορεπόρτερ και μέλη συνεργείων τηλεοπτικών σταθμών.

Εξ αυτών οι 150 είναι ξένοι ανταποκριτές από 20 χώρες, οι οποίοι έχουν έρθει στην Ελλάδα ειδικά για την κάλυψη των εκλογών.

Στο Κέντρο Τύπου βρέθηκε, σήμερα, η υπηρεσιακή υπουργός Εσωτερικών, Καλλιόπη Σπανού, συνοδευόμενη από τους γ.γ Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Δημήτρη Γαλαμάτη και Εσωτερικών και Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη.

Η κυρία Σπανού περιηγήθηκε στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Κέντρου, ενημερώθηκε από τον κ. Γαλαμάτη για τις υπερσύγχρονες δυνατότητες και τις καινοτομίες του και διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας των στελεχών του να συνδράμουν τους ανταποκριτές του εγχώριου και διεθνούς Τύπου στην κάλυψη των δημοσιογραφικών αναγκών των αυριανών βουλευτικών εκλογών.

Τέλος, εξήρε τη μέριμνα που έχει ληφθεί για την παροχή υπηρεσίας διερμηνείας, προς διευκόλυνση των ξένων δημοσιογράφων, αλλά -για πρώτη φορά- και της ελληνικής νοηματικής γλώσσας στις ζωντανές καλύψεις και εξέφρασε την πεποίθησή της ότι οι εκπρόσωποι του Τύπου που θα καλύψουν την εκλογική διαδικασία θα μείνουν ικανοποιημένοι.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.