00:42, Τρίτη
04 Οκτωβρίου 2022

Εκλογές από τη βάση για νέο πρόεδρο στους ΑΝΕΛ ζητά η Ξουλίδου…

amanatidis xoulidou
του Βαγγέλη Στολάκη
Συνέχεια στην κόντρα της με τον Πάνο Καμμένο δίνει η πρώην βουλευτής του κόμματος, Σταυρούλα Ξουλίδου η οποία μιλώντας στο karfitsa.gr ζητά σύγκληση των αρμόδιων οργάνων και εκλογή νέου προέδρου από τη βάση του κόσμου και όχι από τα διορισμένα όργανα.
Τα τελευταία εικοσιτετράωρα η κόντρα της πρώην βουλευτίνας Β’ Θεσσαλονίκης με τον υπουργό Άμυνας κορυφώνεται μέσα από το… twitter. Δυο σχόλια της κ. Ξουλίδου ήταν αρκετά για να την «μπλοκάρει» ο συγκυβερνήτης της χώρας.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η κ. Ξουλίδου η ίδια εξακολουθεί να ανήκει στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» αφού εκτιμά ότι δεν παρέκλινε από τους στόχους δημιουργίας του κόμματος.
«Ζητώ άμεσα σύγκληση των οργάνων και εκλογή νέας ηγεσίας από τη βάση και τα μέλη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Όχι από τα στημένα και διορισμένα όργανα» τονίζει.
«Είναι η τακτική του Καμμένου. Εάν δεν έχει να πει κάτι, τότε μπλοκάρει κόσμο από το twitter» αναφέρει η κ. Ξουλίδου.
Σημειώνεται ότι οι σχέσεις τους αμέσως μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου μπήκαν στον «πάγο», αφού η κ. Ξουλίδου διαπίστωσε ότι ο κ. Καμμένος δεν θα υλοποιήσει όσα τις υποσχέθηκε, δηλαδή να την κάνει υπουργό. Όπως λέει η πρώην βουλευτής προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον υπουργό Άμυνας πέντε φορές τουλάχιστον, αλλά εκείνος δεν απάντησε ποτέ στις κλήσεις και τα μηνύματά της.
«Παραμένω στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Το brand name του κόμματος δεν το έχει ο Καμμένος. Εμείς το έχουμε. Εμείς είμαστε το Κίνημα που του δώσαμε αυτά τα ποσοστά και βοηθήσαμε το κόμμα να μπει στη Βουλή. Να δω που θα βρει ο Καμμένος τον κόσμο που τον εμπιστεύτηκε και τον πρόδωσε. Του λέω να βγει λίγο στον κόσμο να δει τι λένε όσοι τον στήριξαν στο παρελθόν» λέει η κ. Ξουλίδου.
Αναφορικά με το ενδεχόμενο διαγραφής της λέει: «Πρέπει να γίνουν διαδικασίες. Δεν μπορεί να με διαγράψει έτσι. Πρέπει βάσει καταστατικού να συγκροτηθεί η επιτροπή Δεοντολογίας, να υπάρξει αίτημα διαγραφής και εγώ να απολογηθώ. Εγώ δεν έφυγα από τις αρχές μου. Αυτός έχει ξεφύγει» καταλήγει η κ. Ξουλίδου.