07:05, Παρασκευή
20 Μαΐου 2022

Ελλ.Λύση: Δώστε πίσω τα λεφτά των Ελλήνων

Η Ελληνική Λύση ζητάει να ακυρωθεί το άμεσα το πρόστιμο των 300 ευρώ και να επιστραφούν τα πρόστιμα των 300 ευρώ που επιβλήθηκαν σε πολίτες για μη χρήση μάσκας.


“Το απαράδεκτο πρόστιμο των 100 € που επέβαλε η Ν.Δ. στους συμπολίτες μας άνω των 60 ετών λόγω μη εμβολιασμού, εκτός από ανήθικο είναι και καταστροφικό όχι μόνο για αυτούς που καλούνται να το πληρώσουν αλλά για ολόκληρη την πραγματική οικονομία”, αναφέρει αρχικά το γραφείο τύπου της Ελληνικής Λύση.

“Την ώρα της μεγάλης οικονομικής κρίσης, η κυβέρνηση επιβάλει ένα χαράτσι 100 € σε 300,000 Έλληνες, στην συντριπτική τους πλειοψηφία συνταξιούχους και ανέργους, οδηγώντας τους στην εξαθλίωση”, επεσήμανε.

“Παράλληλα, η πραγματική οικονομία χάνει 30 εκατομμύρια € το μήνα, τα οποία θα κατέληγαν στην αγορά. Στερεί πολύτιμη ρευστότητα που δεν θα κατευθυνόταν σε κάποιους «λογαριασμούς στην Ελβετία», αλλά στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες πλέον βάλλονται πανταχόθεν”, πρόσθεσε.

“Η Ελληνική Λύση καλεί άμεσα την κυβέρνηση να ακυρώσει το συγκεκριμένο πρόστιμο το οποίο καταστρέφει νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Επιπλέον, η κυβέρνηση οφείλει να επιστρέψει τα πρόστιμα των 300 ευρώ που επιβλήθηκαν σε πολίτες για μη χρήση μάσκας. Δώστε πίσω τα λεφτά των Ελλήνων”, καταλήγει η ανακοίνωση.