, Δευτέρα
25 Σεπτεμβρίου 2023

Έθεσε θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ

Συνέντευξη παραχώρησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έθεσε θέμα ηγεσίας για το ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος δεν είναι κανά τζόβενο προσθέτοντας πως πρέπει να δώσει τη θέση του σε έναν 30άρη.

Άσκησε δε, κριτική στον Γιώργο Παπανδρέου και τον ΣΥΡΙΖΑ. Ως προς την περίοδο διακυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, αναφέρει ότι ο πρώην πρωθυπουργός «δεν μπορούσε να ελέγξει» τους βουλευτές του.

«Μη δημοκρατικό κόμμα», χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας πως ουσιαστικά αυτό που προτείνει το κόμμα και τα στελέχη του, είναι «να προχωρήσουμε προς την σοσιαλιστική επανάσταση». Μάλιστα, είπε ότι πρόκειται για κόμμα «περιθωριακό», αλλά με διαφορετικό στυλ από το κόμμα Μιχαλολιάκου.

Παρομοίασε το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα με την Χρυσή Αυγή. «Γιατί όταν ασκεί βία η Χρυσή Αυγή είναι καταδικαστέα και όταν ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ και τα όργανά του είναι επαινετέος;», επισσήμανε ο κ .Πάγκαλος.

Τέλος, ως προς την γνωστή φράση ,που είχε διατυπώσει στο παρελθόν ,«μαζί τα φάγαμε», ανέφερε ως παράδειγμα ότι ελάχιστοι από τους Έλληνες ζητούν απόδειξη σε κάθε τους συναλλαγή.

#Tags: ΣΥΡΙΖΑ