, Παρασκευή
21 Μαρτίου 2025

search icon search icon

«Έχει έρθει η ώρα της ευθύνης για όλους»

samarasΝέα έκκληση στην κυβέρνηση για εθνική συνεννόηση απηύθυνε ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «τα παιχνίδια και τα ψέματα τελείωσαν» και πως «έχει έρθει η ώρα της ευθύνης για όλους».
«Εμείς προτείναμε την εθνική συνεννόηση. Η κυβέρνηση δεν έχει άλλη διέξοδο. Η χώρα δεν έχει άλλο δρόμο», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Νωρίτερα ο Αντ. Σαμαράς συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΡΤ Δ. Τσακνή στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού. Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, η οποία κράτησε περίπου 50 λεπτά, ο κος Τσακνής ανέφερε ότι στο πλαίσιο των επισκέψεών του με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, μετά τη συνάντησή του με την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, είδε σήμερα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και είχαν μια καλή και δημιουργική, όπως είπε, συζήτηση, κατά τη διάρκεια της οποίας τέθηκαν θέματα τα οποία αφορούν στη λειτουργία της ΕΡΤ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.