, Τρίτη
21 Μαρτίου 2023

Φωτιά στο «Παπανικολάου»: Έφτασαν στο νοσοκομείο Πλεύρης και Γκάγκα

Ο υπουργός και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, έφτασαν στο νοσοκομείο με δίκυκλες μοτοσυκλέτες που οδηγούσαν αστυνομικοί

Εκτάκτως στο νοσοκομείο Παπανικολάου έφτασαν πριν από λίγο ο Θάνος Πλεύρης και η Μίνα Γκάγκα, μετά την τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, από τη φωτιά που ξέσπασε στην πτέρυγα Covid.

Ο υπουργός και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, έφτασαν στο νοσοκομείο με δίκυκλες μοτοσυκλέτες που οδηγούσαν αστυνομικοί, στις 13.30, όπως κοινοποιεί το protothema. Αυτήν την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη στην οποία συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, η ηγεσία της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας, ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, η διοίκηση της 3ης ΥΠΕ και του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Με την ολοκλήρωση της σύσκεψης αναμένεται να γίνουν δηλώσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Θυμίζουμε ότι, τα αίτια της φωτιάς που ξέσπασε περίπου στις 9 το πρωί σε πτέρυγα covid στο νοσοκομείο Παπανικολάου και είχε ως αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να πεθάνει, ένας να διασωληνωθεί και άλλοι τέσσερις να τραυματιστούν με εγκαύματα, διερευνά το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Πλεύρης και Γκάγκα στο νοσοκομείο Παπανικολάου
IMG_20220406_133337_4
IMG_20220406_133340
πλευρης-παπανικολαου