15:14, Σάββατο
21 Μαΐου 2022

«Αν γυρίσω πίσω στο Πανεπιστήμιο θα με σκοτώσουν»!

giannis-panousis-660x495
Νέες «ρουκέτες» εξαπέλυσε ο Γιάννης Πανούσης, αφού εμμέσως πλην σαφώς άφησε αιχμές για υπουργούς της κυβέρνησης που καταφέρθηκαν εναντίον του, διερωτόμενος αν «γράφουν από κοινού τις δηλώσεις τους με τους Πυρήνες της Φωτιάς».
Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλώντας στο ΣΚΑΪ, σχολίασε τις αντιδράσεις υπουργών της κυβέρνησης, αναφορικά με τις καταγγελίες του, υποστηρίζοντας ότι «υπάρχουν περίεργες συμπτώσεις. Οι Πυρήνες της Φωτιάς με αποκάλεσαν “κατά φαντασίαν πρωθυπουργό”. Οι υπουργοί με χαρακτηρίζουν συγγραφέα. Υπάρχει μία σύμπτωση εδώ, ένας κοινός τόπος. Μαζί τα γράφουν;».
Απειλές κατά της ζωής του Γιάννη Πανούση από ποινικούς κρατούμενους κατέγραψαν οι κοριοί της ΕΥΠ. Μάλιστα σε μια περίπτωση, όπως αποκάλυψε το Mega, γνωστός «νονός« της νύχτας απείλησε τον πρώην υπουργό με τη χαρακτηριστική φράση «Θα του λιώσω το κεφάλι».
Συνεχίζονται όμως οι συνταρακτικές αποκαλύψεις που έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση του κ. Πανούση. Ο πρώην υπουργός υποστήριξε, μέσω χθεσινής δημοσίευσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, πως δε φοβάται και πως θεωρεί χρέος του τις αποκαλύψεις στις οποίες προέβη. Ωστόσο, νέοι διάλογοι παρουσιάστηκαν από το Mega, σύμφωνα με τους οποίους, εκφράζει φόβο για τη ζωή του και μάλιστα αναφέρει πως δε σκέφτεται την πιθανότητα να επιστρέψει ως καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου και δίδασκε πριν γίνει υπουργός.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού, ο Γιάννης Πανούσης, σε σχετική ερώτηση βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με την επιστροφή του στο Πανεπιστήμιο, απάντησε με βεβαιότητα πως «αν γυρίσει πίσω θα τον σκοτώσουν. Θα πάρει σύνταξη και από εδώ και πέρα, ό, τι είναι να πει θα το γράψει στα βιβλία του».
Διαβάστε περισσότερα στο paraskhnio.gr