, Κυριακή
04 Δεκεμβρίου 2022

Γ. Αμανατίδης: Να στηριχτεί άμεσα η κοινωνία, που πλήττεται από αλλεπάλληλες κρίσεις (βίντεο)

Την επείγουσα ανάγκη στήριξης της κοινωνίας, η οποία πλήττεται από τις επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία, που ακολούθησε και επέτεινε την ενεργειακή κρίση, που ξέσπασε εν μέσω πανδημίας, επισήμανε, μιλώντας σήμερα στον Σκάι, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Αμανατίδης.

«Μπορεί να λέτε για τις πρωτοβουλίες του Τούρκου προέδρου, αλλά εμένα με ενδιαφέρει τι κάνει η χώρα μου» είπε, «τα αποτελέσματα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία θα τα δούμε στον Τουρισμό και την Αγροτική Παραγωγή και πρέπει να ξέρω τι έχει σκεφτεί η κυβέρνηση να κάνει».

«Με τις τιμές να έχουν πάρει την ανιούσα και να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, η κυβέρνηση και το υπουργικό συμβούλιο, έχουν μείνει στο θα» ανέφερε, προειδοποιώντας για «μια εφιαλτική κατάσταση που θα βιώσει πολύ σύντομα η χώρα μας».

Ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών σχολιάζοντας, στη συνέχεια, τις κινήσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην εξωτερική πολιτική, υποστήριξε πως «δείχνουν ότι ακολουθεί άλλους, χάνοντας την ενεργητική και πολυδιάστατη ταυτότητα που είχε με την κυβέρνηση Τσίπρα».

Παρακολουθήστε ολόκληρη την παρέμβαση του Γιάννη Αμανατίδη: