, Δευτέρα
30 Ιανουαρίου 2023

Γ. Οικονόμου: «Δεν μπορεί να απαντήσει κανείς αν είναι πραγματικές οι λίστες»

«Τα λογισμικά υπήρχαν ήδη από την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μίλησε στον ΣΚΑΪ για τα δύο θέματα της επικαιρότητας, τις εξελίξεις στην Κιβωτό του Κόσμου και το ζήτημα με τις παρακολουθήσεις.

«Τα κακόβουλα λογισμικά υπήρχαν ήδη από την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο 2017 – 2018» είπε ο Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος τόνισε ότι για την καταγγελία της Ολγας Γεροβασίλη βρίσκεται σε εξέλιξη ανοιχτή δικαστική έρευνα.

«Η δικαιοσύνη θα φέρει την υπόθεση των παρακολουθήσεων στις πραγματικές της διαστάσεις. Δεν μπορεί να απαντήσει κανείς αν είναι πραγματικές οι λίστες» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις παρακολουθήσεις.

«Η κυβέρνηση δεν γνώριζε και δεν αποφασίζει η κυβέρνηση για την διαχείριση τέτοιων θεμάτων. Το έργο της κυβέρνησης ξεκινά όταν αποκαλύπτεται ένα θέμα και η υπόθεση πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για την «Κιβωτό του Κόσμου».

«Αντικαταστήσαμε άμεσα τη διοίκηση για να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της δομής και να διευκολυνθεί το έργο της δικαιοσύνης. Επιδιώκουμε να μάθουμε άμεσα και γρήγορα τι έχει συμβεί» σημείωσε.