, Παρασκευή
02 Δεκεμβρίου 2022

Γενέθλια για τη Νέα Δημοκρατία

Την Τρίτη 4/10 συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδας της ΝΔ ,ανήμερα της επετείου ίδρυσης του κόμματος, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας, οι πληροφορίες λένε, πως θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία στην Πειραιώς , παρουσία του πρωθυπουργού και «γαλάζιων» στελεχών .

Της ΦΕΝΙΑΣ ΚΛΙΑΤΣΗ

Ωστόσο στη Θεσσαλονίκη η Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας του Νομού, με αφορμή τη συμπλήρωση στις 4 Οκτωβρίου,48 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος, διοργανώνει έκθεση ιστορικών ντοκουμέντων για τη διαχρονική πορεία της Νέας Δημοκρατίας.Η έκθεση περιλαμβάνει φωτογραφίες,αφίσες και οπτικοακουστικό υλικό από ομιλίες των αρχηγών της και στόχος της είναι να αναδειχθούν ιστορικές στιγμές και πρόσωπα που σχετίζονται με τη Νέα Δημοκρατία και αποτυπώνουν την πολιτική της διαδρομή. 48 χρόνια ιστορίας, αγώνων, ισχυρών δεσμών και αξιών που υπερβαίνουν τον χρόνο και περνούν από γενιά σε γενιά, περιμένουν μικρούς και μεγάλους φίλους της γαλάζιας παράταξης, τονίζουν τη σπουδαιότητα της ιστορικής μνήμης και εμπνέουν για το μέλλον.Η έκθεση θα φιλοξενηθεί από τις 4 ως τις 7 Οκτωβρίου στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, Μιχαήλ Καλού 6, 5ος όροφος. Οι ώρες λειτουργίας της είναι καθημερινά από τις 17:00 ως τις 21:00 και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.                                   

ΟΝΝΕΔ: 48 χρόνια από την ίδρυση της Τα γενέθλια της οργάνωσης νέων της ΝΔ και το μήνυμα του προέδρου της 

Η ΟΝΝΕΔ συμπληρώνει 48 χρόνια φέτος από την ίδρυσή της στις 17 Οκτωβρίου 1974 και σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της , Ορφέα Γεωργίου , στην Καρφίτσα : «Η ΟΝΝΕΔ είναι έτοιμη να γιορτάσει τα 48α γενέθλια της.48 χρόνια εκπροσωπεί κάθε νέο και κάθε νέα που θέλει να δημιουργήσει στον τόπο του. Τους νέους και τις νέες που θέλουν να δουν τη χώρα και τη ζωή τους να πηγαίνουν μπροστά. Με πρωτοπόρες ιδέες, με δυναμικές δράσεις, με λύσεις, με προτάσεις που κάνουν τη ζωή των νέων καλύτερη, η ΟΝΝΕΔ ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή. Σήμερα,που η οργάνωση μας μετράει πάνω από 80.000, συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη ορμή τη δράση μας για όλους τους νέους ανθρώπους που ζουν και δημιουργούν στην Ελλάδα, όλους όσους βρίσκουν πια εύφορο έδαφος να επιστρέψουν στην πατρίδα,όσους θέλουν να δουν την καθημερινότητα τους να βελτιώνεται μέσα από τις ίδιες τους τις προτάσεις».

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ KARFITSA