, Παρασκευή
02 Δεκεμβρίου 2022

Γεωργιάδης: Αν το πρόβλημα της χώρας είναι η βουλευτική αποζημίωση, να την κάνουμε μηδέν!

adonis

Συνέχεια στις χθεσινές του δηλώσεις ότι οι βουλευτές έχουν υποστεί τη μεγαλύτερη μείωση μισθών έδωσε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Αν το πρόβλημα της χώρας είναι η βουλευτική αποζημίωση να την κάνουμε μηδέν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, μιλώντας στη ΝΕΡΙΤ.

«Αν δεν υπάρχει βουλευτική αποζημίωση, στο κοινοβούλιο θα είναι οι πλούσιοι κι αυτοί που θα έχουν χορηγούς ενώ το δείγμα πρέπει να είναι αντιπροσωπευτικό» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης και υποστήριξε ότι τα τελευταία χρόνια ο κοινοβουλευτισμός στην Ελλάδα «δέχεται τα τελευταία χρόνια μια έντονη επίθεση».

Ο κ.Γεωργιάδης στην κατηγορία ότι προκαλεί το κοινό αίσθημα, απάντησε ότι «αυτός που έχει χάσει τη δουλειά του δεν θα τη βρει αν κλείσει το Κοινοβούλιο».

Μάλιστα επανέλαβε ότι ο προϋπολογισμός της Βουλής έχει μειωθεί κατά 40% και θύμισε ότι ο ίδιος όταν πρωτομπήκε στη Βουλή το 2007 «και πήραμε αύξηση, παραιτήθηκα της αύξησης. Εσείς το έχετε κάνει αυτό;» και είπε χαρακτηριστικά ότι «τη Βουλή πρέπει να την αγαπάμε, είναι όλων των Ελλήνων».

Διαβάστε περισσότερα στο paraskhnio.gr