, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

Γεροβασίλη: Φυσιολογικό κάποιος που ψήφιζε Χρυσή Αυγή να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ

Η Όλγα Γεροβασίλη το πρωί της Πέμπτης έδωσε συνέχεια στη ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτή διατυπώθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα, για την προσπάθεια προσέγγισης των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής.

Ερωτηθείς, η κυρία Γεροβασίλη  σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1 αν θα θεωρούσε φυσιολογικό να της πει κάποιος «εγώ ψήφιζα μέχρι τώρα Χρυσή Αυγή αλλά τώρα θα ψήφιζα Κασιδιάρη», απάντησε «βεβαίως».

«Και θα συζητούσα μαζί του τι έκανε τότε και τι σημαίνει σήμερα, και θα ήταν μια εξέλιξη που θα την έβλεπα στη θετική κατεύθυνση ότι οι άνθρωποι συνειδητοποιούν το εκλογικό τους λάθος» συμπλήρωσε η Όλγα Γεροβασίλη για να εξηγήσει τη θέση της.

Κατά την ίδια, δε, η κίνηση αυτή του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μια προσπάθεια 2-3 ημερών καθώς, όπως είπε, «έχουμε αναλύσει με τοποθετήσεις επί σειρά ετών τι σήμαινε όλο αυτό και έχουμε διαχωρίσει ένα ψηφοφόρο που δεν κατανούσε τι σημαίνει στήριξη σε αυτό το μόρφωμα. Προφανώς τον διαχωρίζαμε από την εγκληματική οργάνωση»

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.