, Πέμπτη
27 Μαρτίου 2025

search icon search icon

Γ. Οικονόμου: Προς διαβούλευση σ/ν για την αναβάθμιση της Ογκολογικής Μονάδας «ΕΛΠΙΔΑ», σε Ογκολογικό Κέντρο

Στο σχέδιο νόμου για τη σύσταση ΝΠΙΔ και την αναβάθμιση της Ογκολογικής Μονάδας «ΕΛΠΙΔΑ» για την αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου, σε Ογκολογικό Κέντρο, αναφέρεται με ανάρτησή του στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Με σχέδιο τέθηκε προς διαβούλευση το σ/ν για τη σύσταση ΝΠΙΔ με την επωνυμία “Ογκολογικό Κέντρο Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ” με στόχο την ενίσχυση και αναβάθμιση της υφιστάμενης σήμερα ογκολογικής», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Οικονόμου.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.