Γιώργος Παπανδρέου: Ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη στο ίδρυμα Γεωργίου Παπανδρέου υπό τον Γιώργο Παπανδρέου με συνεργάτες του, μετά την επιστροφή του από την Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr, αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ περίπου στις 8 το βράδυ.  Ήδη, έχει ενημερώσει τηλεφωνικά για τις προθέσεις του την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, η οποία , όπως είναι γνωστό, νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό».


Η Φώφη Γεννηματά του ευχήθηκε καλη επιτυχία όπως και σε όλους τους υποψήφιους.

Ο κ.Παπανδρέου  έχει ζητήσει κάμερα από την ΕΡΤ για τις δηλώσεις του που θα γίνουν με φόντο την Ακρόπολη. Μάλιστα,  θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, με στόχο “η Προοδευτική Παράταξη να ξαναγίνει μεγάλη και ισχυρή” και να υπάρξει μία πρόταση “Προοδευτικής διακυβέρνησης ενάντια στη Συντηρητική”.

Αύριο θα υπάρξουν αναλυτικότερες δηλώσεις.

Αυτή την ώρα οι πόρτες του Ιδρύματος είναι κλειστές για τους δημοσιογράφους, ενώ η δήλωση αναμένεται να μοιραστεί στα ΜΜΕ από την ΕΡΤ. Πριν από λίγα λεπτά στο κτίριο μπήκε και ο Γιώργος Πεταλωτής, κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.