, Τετάρτη
19 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Γιώργος Πατούλης: Νέα οργισμένη δήλωση κατά ΣΥΡΙΖΑ – “Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη”

Νέα σκληρή δήλωση εξέδωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας “Αυγή”. Χαρακτηρίζει την ανακοίνωση θλιβερή και σημειώνει ότι γίνεται “άκριτη υιοθέτηση ενός συκοφαντικού δημοσιεύματος του κομματικού του φύλλου”.

“Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

“Η σημερινή ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής-τυπικά, τουλάχιστον- αντιπολίτευσης, «ΣΥΡΙΖΑ», είναι θλιβερή και, ταυτόχρονα, επικίνδυνη για την δημοκρατία μας. Υιοθετεί και άκριτα, άθλιο, ψευδέστατο και συκοφαντικό πρωτοσέλιδο του κομματικού του φύλλου, σχετικά με την εγκυρότητα διδακτορικής μου διατριβής και εκθέτει ανεπανόρθωτα την σημερινή ηγεσία του.

Αποδεικνύει ότι είναι εθισμένοι στο ψέμα και τη λάσπη. Δεν τους ενδιαφέρει η αλήθεια, αλλά η κομματική σκοπιμότητα και μόνο.

Μιλούν για ανικανότητα αυτοί που στη διάρκεια της θητείας τους, «έπνιξαν» και σε πολλαπλά επίπεδα, την χώρα μας, εξαιτίας της ανικανότητάς τους και μόνο” τονίζει ο Γιώργος Πατούλης.

“Με τους ψεύτες της ΑΥΓΗΣ, θα τα μιλήσουμε, κατά τα οριζόμενα στον νόμο.  Με το ΣΥΡΙΖΑ έχουμε ραντεβού τον Οκτώβριο του 2023 στην κάλπη των αυτοδιοικητικών εκλογών. Έως τότε, τους αφήνουμε να «τσαλαβουτούν» μόνοι τους στη λάσπη και το ψέμα, αναζητώντας διέξοδο στα πολιτικά τους αδιέξοδα” συμπληρώνει ο Περιφερειάρχης Αττικής.

#Tags: ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.