Η Άννα Καραμανλή, οι αστυνομικοί αθλητές και η βράβευση!

βραβευση4

Η βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Άννα Καραμανλή συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Όμιλος Unesco Πειραιώς και Νήσων και η Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Ελληνικής Αστυνομίας προς τιμήν των Αστυνομικών αθλητών που έχουν επιτύχει εξαιρετικές διακρίσεις σε ολυμπιακούς αγώνες και παγκόσμια πρωταθλήματα.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η κ. Καραμανλή βράβευσε την αθλήτρια Δροσίδου Μόρφω που κατέλαβε την  3η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της  Βαρκελώνης το 1992 στο άθλημα Τae kwon do και μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Όλες οι αθλήτριες και όλοι οι αθλητές που τιμούν τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος και ταυτόχρονα υπηρετούν την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών, έχουν τον σεβασμό μας.

Πολλά συγχαρητήρια στους Αστυνομικούς Αθλητές που έχουν επιτύχει εξαιρετικές διακρίσεις σε αθλητικές διοργανώσεις, όπως σε ολυμπιακούς αγώνες και παγκόσμια πρωταθλήματα.

Σε μία δύσκολη περίοδο για τη χώρα έχουμε ανάγκη τις επιτυχίες σας, που μας κάνουν  εθνικά υπερήφανους, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά τόσο το υψηλό αγωνιστικό όσο και το επαγγελματικό επίπεδο των Ελλήνων αστυνομικών.

Εύχομαι και Ελπίζω η Πολιτεία να συνεχίζει να σας στηρίζει ακόμη πιο δυναμικά.»