Η Ντόρα «αδειάζει» ευθέως τον Σαμαρά για ψήφισμα του ΕΛΚ!

790062_ntora.PNG
Μετά τον Γιάννη Μιχελάκη και η Ντόρα Μπακογιάννη καταφέρεται κατά του Σαμαρά, με ένα tweet στο λογαριασμό της που είναι επικριτικό στην ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, την οποία υπογράφει και ο Αντώνης Σαμαράς.
Γράφει η κ. Μπακογιάννη: «Κρίμα για το ΕΛΚ. Υποτιμούν ότι σε μία εθνική διαπραγμάτευση είμαστε πρωτίστως όλοι Έλληνες. ΝΜ».
Η βουλευτής της Ν.Δ. δεν αναφέρει βέβαια όνομα, όμως αυτή η ανάρτησή της είναι μια ευθεία βολή προς τον πρώην Πρωθυπουργό, ο οποίος συντασσόμενος με αυτή την ανακοίνωση είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί σε ακόμη πιο δύσκολη θέση μέσα στο κόμμα του.
Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωση μετά τη Σύνοδο του ΕΛΚ καλείται η κυβέρνηση Τσίπρα να υλοποιήσει όλες τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση Σαμαρά, όλο το μνημόνιο δηλαδή ενώ καλείται ο κ. Τσίπρας να μην προβεί σε μονομερείς ενέργειες.
Αυτή η ανακοίνωση με την οποία συντάσσεται ο κ. Σαμαράς εξεδόθη λίγο μετά το έκτακτο Γιούρογκρουπ και λίγο πριν τη Σύνοδο Κορυφής, στην κορύφωση δηλαδή των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης για να επιτύχει καλύτερους όρους για τη χώρα.
Ηδη ο πρώην υπουργός Γ. Μιχελάκης ήταν ό πρώτος που έβαλλε κατά Σαμαρά, χαρακτηρίζοντας το ψήφισμα του ΕΛΚ “απαράδεκτο”.
Η ενέργεια του πρώην Πρωθυπουργού βρίσκει τουλάχιστον αποδοχή στους ανθρώπους και στενούς συνεργάτες του στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως ο κ. Μουρούτης (lifo.gr)790063_moyroyt.PNG_1