, Τετάρτη
27 Σεπτεμβρίου 2023

Η πολιτική κίνηση του Μόσιαλου


Την εκτίμηση ότι το ΠΑΣΟΚ έκλεισε τον κύκλο του και πρέπει να συμμετάσχει στις διεργασίες που αναπόφευκτα θα γίνουν για τη σύγκλιση των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων της χώρας, εκφράζει ο πρώην υπουργός Επικρατείας Ηλίας Μόσιαλος. Ο κ. Μόσιαλος προχωρά την Πέμπτη στην ίδρυση πολιτικής κίνησης, που -όπως λέει- επιδιώκει τη σύγκλιση και ανασύνθεση των μεταρρυθμιστικών, εκσυγχρονιστικών και προοδευτικών δυνάμεων της χώρας, με στόχο τη ρήξη με τις αρνητικές μεθόδους του παρελθόντος και του παλαιού πολιτικού συστήματος.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Real.gr o Ηλίας Μόσιαλος εκφράζει την άποψη ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ θα έπρεπε να συμμετέχουν πιο ενεργά στην κυβέρνηση, η οποία κατά τις εκτιμήσεις του δεν θα είναι κυβέρνηση τετραετίας.
 
«Οι συμμετέχοντες στην κίνηση, εμού πρωτίστως συμπεριλαμβανόμενου, δεν έχουμε προσωπικές ηγετικές φιλοδοξίες. Θέλουμε να συμβάλλουμε ενεργητικά και με συνεχείς παρεμβάσεις στη σύγκλιση των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων που κινούνται στον ενδιάμεσο χώρο μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ» επισημαίνει.