06:43, Παρασκευή
20 Μαΐου 2022

Η συγκίνηση του Παυλόπουλου για τους επίδοξους Παραολυμπιονίκες

Pavlopoulos-Paraolympionikes
Παρουσιάστηκε σήμερα η ομάδα των Παραολυμπιακών που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Ρίο, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και του Προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη.
Την τελετή παρακολούθησαν επίσης η Φώφη Γεννηματά, ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Βασίλης Λεβέντης, βουλευτές και δήμαρχοι.
«Οι ευχές όλων μας σας συνοδεύουν στο Ρίο ντε Τζανέιρο για νέες μεγάλες επιδόσεις, σαν κι αυτές που έχετε επιτύχει ως τώρα κι ακόμη μεγαλύτερες», δήλωσε χαρακτηριστικά για τους αθλητές ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
«Είμαστε βέβαιοι γι’ αυτές, αφού ξέρουμε καλά το υψηλό ήθος σας και την ανυπέρβλητη δύναμη της ψυχής σας. Εκτός όμως από τις ευχές μας σας συνοδεύει και η γενική αναγνώριση, ως Ελλήνων Αθλητών οι οποίοι με τις λαμπρές επιδόσεις τους αλλά, κυρίως, με το πραγματικά εμβληματικό παράδειγμα της ζωής τους είναι πανάξιοι εκπρόσωποι του γνήσιου Ολυμπιακού Πνεύματος και Ιδεώδους. Καλή επιτυχία. Είμαστε και θα είμαστε πάντα υπερήφανοι για σας» κατέληξε ο κ. Παυλόπουλος.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Caravel και μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας, ο κάθε προσκεκλημένος ξεχωριστά, έδωσε τις ευχές του στον Πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες Γιώργο Φουντουλάκη. Μάλιστα, το πρώτο γκρουπ πετάει αυτή την ώρα για Ρίο.