, Σάββατο
03 Δεκεμβρίου 2022

Η Θεσσαλονίκη στο… επίκεντρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΦΩΤΟ)

του Βαγγέλη Στολάκη
Πλήθος κόσμου βρίσκεται από νωρίς το πρωί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, όπου με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας συνεδριάζει στην πόλη η Επιτροπή των Περιφερειών και τα μέλη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Στην εκδήλωση παραβρίσκονται μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ευρωπαίος Επίτροπος αρμόδιος για θέματα Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Στη συνεδρίαση αναμένεται να αναλυθούν οι προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε ό,τι αφορά το ευρωπαϊκό θεματολόγιο για τη μετανάστευση, θα αναζητηθούν τα βαθύτερα αίτια της μετανάστευσης και θα αναδειχθεί η θέση των τοπικών και περιδφερειακών αρχών στο ζήτημα.
Τις εργασίες της συνεδρίασης άνοιξε ο Michael Schneider, πρόεδρος της ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών.
 
Μεταξύ άλλων στην συνεδρίαση συμμετέχουν οι: Ντόρα Μπακογιάννη, Σταύρος Καλαφάτης, Γιώργος Πατούλης, Κώστας Γκιουλέκας, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, Κώστας Αγοραστός, Γιάννης Καραγιάννης, Θεόδωρος Φορτσάκης, Ρόδη Κράτσα και πολλοί άλλοι!
 
image image image image image image image