Ηχηρή παρέμβαση Καραμανλή: Εκλογές με κάθε τρόπο!

karamanlis 5

«Είτε χειρόγραφα, είτε μέσω ηλεκτρονικού συστήματος οι εκλογές πρέπει να γίνουν με οποιονδήποτε τρόπο το συντομότερο δυνατό», λέει σε συνομιλητές του ο Κώστας Καραμανλής μετά το φιάσκο της προηγούμενης Κυριακής.

Εξάλλου, μόνο αν γίνουν εσωκομματικές εκλογές, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επανέλθει στην κανονικότητα και θα επιτελέσει τον ρόλο που του αναλογεί. Πόσω μάλλον, σε μια στιγμή που έρχονται νομοθετήματα, όπως το Ασφαλιστικό και το αγροτικό, που θα αλλάξουν τη ζωή των νεοελλήνων και η ΝΔ θα πρέπει να είναι συντεταγμένη στη Βουλή. Η κεντροδεξιά παράταξη δεν μπορεί να είναι απούσα από τις πολιτικές εξελίξεις από την πιο κρίσιμη συγκυρία για τον τόπο και αυτό το γνωρίζει ο πρώην πρωθυπουργός καλύτερα από όλους.

Όσο παρατείνεται,όμως, αυτή η εκκρεμότητα και με δεδομένη τη στάση των υποψηφίων με τις προσωπικές αντεγκλήσεις, τα συνεχή μαχαιρώματα και την τακτική του «όλοι εναντίον όλων», τίθεται εν αμφιβόλω η ενότητα και η προοπτική της παράταξης. Γι’ αυτό, ο Κώστας Καραμανλής δεν φοβάται μην έρθει διάσπαση στη ΝΔ, αλλά η περαιτέρω απαξίωση ενός πολιτικού φορέα που έρχεται από πολύ μακριά και έχει διαδραματίσει ουσιαστικό και σημαντικό ρόλο στην πολιτική ζωή της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα στο paraskhnio.gr