, Παρασκευή
12 Απριλίου 2024

search icon search icon

Κ. Παπαχλιμίντζος για Πολάκη: Επικίνδυνα ακραίο να υπάρχει στοχοποίηση πολιτών

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κώστας Παπαχλιμίντζος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Κρατικής Τηλεόρασης για την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, στην οποία αναφερόταν και το όνομά του.

«Η οικογένειά μου ανησύχησε από αυτό. Δεν είναι κάτι απλό και συνηθισμένο, είναι κάτι προκλητικά και επικίνδυνα ακραίο να υπάρχει μια τέτοια στοχοποίηση δημοσιογράφων, δικαστικών, τραπεζικών αλλά και οποιουδήποτε πολίτη, πόσο μάλλον αν είναι από έναν εκλεγμένο αντιπρόσωπο του λαού» δήλωσε ο κ. Παπαχλιμίντζος.

«Τα παιδιά μου τυχαίνει να είναι μικρά και δεν έχουν πρόσβαση στα social media. Αν ήταν μεγαλύτερα, όπως πιθανόν να είναι κάποια από τους 12 δικαστικούς και έβλεπαν ότι κάποιος λέει ότι «πρέπει να σας καθαρίσουμε»;» διερωτήθηκε ο δημοσιογράφος.

Αναφέρθηκε μάλιστα σε σχόλιο πολίτη στη συγκεκριμένη ανάρτηση, που αναφέρεται στον Δημήτρη Κουφοντίνα, και αποτελεί, όπως είπε Κώστας Παπαχλιμίντζος, ενεργή προτροπή για δολοφονίες, που στέκεται ακόμα σε δημόσια ανάρτηση.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.