, Σάββατο
01 Απριλίου 2023

Κάλαντα με «αγάπη χωρίς διακρίσεις» για τον Γ. Μπουτάρη

XristKalantDimarxSullPaidSundrDownEllad6
Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και μελωδίες από μπάντες και χορωδίες της πόλης ακούστηκαν σήμερα, Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015, στο Δημαρχείο.
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης υποδέχτηκε την χορωδία του Λυκείου Ελληνίδων, την μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας, μαθητές του 7ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης, το Σύλλογο Έρευνας και Διάδοσης της Κρητικής Παράδοσης «Ιδαία Γη» και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου.
Ο  Γιάννης Μπουτάρης ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη και δήλωσε: «Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε για να βελτιωθεί η ζωή μας είναι να αγαπάμε τον απέναντί μας χωρίς διακρίσεις. Από πλευράς της Δημοτικής Αρχής η δέσμευση είναι να δουλέψουμε περισσότερο και αυτός είναι και ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ».
Τα κάλαντα άκουσε από την  μπάντα του Γ΄ Σώματος Στρατού ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος. Τις ημέρες που προηγήθηκαν, έψαλαν τα κάλαντα στο Δήμαρχο ο Σύλλογος Αθλουμένων ατόμων με Αναπηρία «ο Φίλιππος» και ο Σύλλογος Παιδιών με Σύνδρομο Down  Ελλάδας. Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Θωμάς Ψαρράς, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο μαθητές από το Αριστοτέλειο Κολλέγιο.
20151224 xmas crl likeio ellinido, Yiannis Mpoutaris
XristKalantDimarxAristotKoleg7