, Πέμπτη
20 Μαρτίου 2025

search icon search icon

Καθαρό προβάδισμα ΝΔ δείχνει νέα δημοσκόπηση

δημοσκοπηση

Καθαρό προβάδισμα 2,8 ποσοστιαίων μονάδων έχει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σε δημοσκόπηση της Rass για την εφημερίδα «Παρόν».
Ειδικότερα, η ΝΔ συγκεντρώνει το 26,2% στην πρόθεση ψήφου και ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 23,4%. Στην τρίτη θέση βρίσκονται ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή με 6,4% και ακολουθούν η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 5,3% και η Ενωση Κεντρώων με 4,7%.
Εκτός Βουλής φαίνεται να μένουν οι ΑΝΕΛ, με 2,8%, το Ποτάμι με 2,3% και η Λαϊκή Ενότητα με 2%.
Όπως προκύπτει από ανάλυση της δημοσκόπηση το προβάδισμα της ΝΔ οφείλεται και στο μεγάλο ποσοστό συσπείρωσης που εμφανίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ανέρχεται στο 80,8% σε αντίθεση με τη συσπείρωση των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκεται στο 57,2%.
Πηγή: paraskhnio.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.