, Τετάρτη
17 Απριλίου 2024

search icon search icon

Κώστας Καραμανλής για Τσίπρα: Αποσύρθηκε από τις Σέρρες, τόσο κράτησε το ενδιαφέρον του

«Ο κ. Τσίπρας ηττήθηκε και αποχώρησε. Εμείς όμως συνεχίζουμε» ανέφερε σήμερα ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κωστας Αχ. Καραμανλής σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας δεν θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Σερρών.

Τους «συμβολισμούς» στον ΣΥΡΙΖΑ τους αντιλαμβάνονται ως σημαία ευκαιρίας και δημαγωγίας ανέφερε επίσης ο πρώην υπουργός υπογραμμίζοντας ότι το ενδιαφέρον του κ. Τσίπρα για τις Σέρρες κράτησε μόλις 38 ημέρες.

Συγκεκριμένα στη δήλωσή του ο κ. Κωστας Αχ. Καραμανλής ανέφερε:

«38 μέρες. Τόσο κράτησε το ξαφνικό «ενδιαφέρον» του κ. Τσίπρα για τις Σέρρες.

Στις 30 Απριλίου ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στο Νομό μας και ζήτησε από τις Σερραίες και τους Σερραίους να καταψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία κι εμένα προσωπικά.

Στις 21 Μαΐου οι πολίτες τού γύρισαν πανηγυρικά την πλάτη.

Και σήμερα που έγινε η επίσημη ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις προσεχείς εκλογές, είδαμε ότι το όνομα του κ. Τσίπρα δεν περιλαμβάνεται πλέον στο ψηφοδέλτιο των Σερρών. Άλλη μια απόδειξη ότι τους «συμβολισμούς» στον ΣΥΡΙΖΑ τους αντιλαμβάνονται ως σημαία ευκαιρίας και δημαγωγίας.

Ο κ. Τσίπρας ηττήθηκε και αποχώρησε. Εμείς όμως συνεχίζουμε. Μαζί. Σταθερά, τολμηρά, μπροστά. Για τις Σέρρες. Για την Ελλάδα».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.