22:38, Τετάρτη
26 Ιανουαρίου 2022

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ θα σταθεί στο πλευρό του λαού μας

550_334_427902Το συνολικό εκλογικό αποτέλεσμα είναι σε βάρος των εργαζομένων και της νεολαίας, υποστήριξε ο γ.γ. του ΚΚΕ,Δημήτρης Κουτσούμπας, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους.
Ο συσχετισμός στη βουλή θα δώσει κυβέρνηση συνεργασίας οπωσδήποτε, υπερθεμάτισε και πρόσθεσε ότι οι προγραμματικές της δηλώσεις στην πραγματικότητα είναι ήδη έτοιμες, αφού στόχο έχει την υλοποίηση του 3ου μνημονίου, στο έδαφος των υπολοίπων 2 προηγούμενων, με μέτρα που θα προστίθενται ανά τρίμηνο, μετά την αξιολόγηση από την της τρόικα, το γνωστό κουαρτέτο πλέον.
Ο αγώνας του ΚΚΕ, διαβεβαίωσε ο κ. Κουτσούμπας, μέσα στη βουλή και μέσα στο λαϊκό κίνημα, θα είναι συνεπής και συνεχής αγώνας και για να απομονωθεί εντελώς το ναζιστικό τέρας της ΧΑ, οι δολοφόνοι, αυτά τα τσιράκια της σαπίλας του συστήματος.
Με το ΚΚΕ μπροστά, εκτίμησε ο κ. Κουτσούμπας,  το εργατικό – λαϊκό κίνημα μπορεί να συμβάλει στην χειραφέτηση του εργαζόμενου λαού, στην άσκηση της μέγιστης πίεσης για απόσπαση παραχωρήσεων, να βρεθεί στο πλευρό των ανέργων και στα βασανιστικά προβλήματά τους, κυρίως να ανοίξει το δρόμο, να βάλει πλώρη για τη συνολική ανατροπή.
naftemporiki.gr