, Παρασκευή
24 Μαΐου 2024

search icon search icon

«Λύτρωση» ο προεκλογικός αγώνας

Η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες στην Χαριλάου Τρικούπη. Η βάση βράζει. Τα τηλέφωνα εκφράζουν από βαθύτατους προβληματισμούς μέχρι μεγάλες διαμαρτυρίες για την εικόνα που δίνει το κόμμα.

Ακόμα και μέσα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα οι φωνές κριτικής αυξάνονται και αυτό που παρατηρείται είναι ότι η ηγετική ομάδα όλο και συρρικνώνεται δείχνοντας μια δυσανεξία στην αντίθετη άποψη εντός του κόμματος.

Οι επόμενοι μήνες αν και μοιάζουν πολύ δύσκολοι για τον Νίκο Ανδρουλάκη θα είναι άκρως λυτρωτικοί καθώς ένας περίπου δίμηνος προεκλογικός αγώνας με περιοδείες σε όλη τη χώρα δίνουν μια πραγματική διέξοδο για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Η κριτική προφανώς και θα παραμεριστεί, οι επαφές, οι ομιλίες και οι εκδηλώσεις θα αναπτερώσουν το ηθικό των ψηφοφόρων ενώ και το ευρωψηφοδέλτιο και οι 42 υποψήφιοι θα παίξουν τον πολύτιμο ρόλο τους. Ο Ν. Ανδρουλάκης έχει πάρει πάνω του το ευρωψηφοδέλτιο και οι 42 υποψήφιοι θα αποτελέσουν ένα στοίχημα για το τελικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Και για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τίποτα δεν έχει κριθεί και παρά τον πόλεμο που δέχεται θα πετύχει τους στόχους του στις ευρωεκλογές.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ KARFITSA

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.