12:03, Σάββατο
13 Αυγούστου 2022

Με εντάσεις και διαμαρτυρίες η ομιλία Κατρούγκαλου στην Καλαμάτα (ΒΙΝΤΕΟ)

DSC_5529Με διαμαρτυρίες και εντάσεις ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η ομιλία – συζήτηση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργου Κατρούγκαλου στην Καλαμάτα.
Αρχικά λίγα λεπτά μετά την έναρξη της ομιλίας του Γιώργου Κατρούγκαλου μια γυναίκα σηκώθηκε από το πλήθος και κρατώντας ένα χαρτί που έγραφε “Ντροπή σας” κάθισε μπροστά στον ομιλητή. Άμεσα απομακρύνθηκε από την αίθουσα. Αφού ολοκληρώθηκε η ομιλία και ξεκίνησε συζήτηση και ερωτήσεις από το πλήθος, ένας παρευρισκόμενος στο κοινό, ζήτησε το λόγο ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θέλει απάντηση.
Ο πολίτης κατηγόρησε τον Γιώργο Κατρούγκαλο ότι αν και Συνταγματολόγος, έχει κάνει το “Σύνταγμα Κουρελόχαρτο”, διαμαρτυρόμενος για τα μέτρα που πρόσφατα πέρασαν από τη βουλή. Οι παρευρισκόμενοι άρχιζαν να αποδοκιμάζουν τον πολίτη που διαμαρτυρήθηκε, ζητώντας του να σταματήσει και να αποχωρήσει από την αίθουσα… Ο διαμαρτυρόμενος πολίτης δε τους άκουσε και τα “αίματα άναψαν” και ακολούθησαν στιγμές έντασης στην αίθουσα που μεταφέρθηκε στο περιβάλλοντα χώρο της Νομαρχίας…
Ο Γιώργος Κατρούγκαλος, αφού απομάκρυναν από την αίθουσα τους πολίτες που διαμαρτυρήθηκαν , συνέχισε κανονικά την συζήτηση στην αίθουσα.

tharrosnews.gr