, Τετάρτη
19 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Μήνυμα Ντόρας Μπακογιάννη: «Καιρός να παρκάρουν κάποιοι τα καλάμια στην κυβέρνηση» (Video)

«Λάθος να κάνουμε ανασχηματισμό όπως τον είχε κάνει ο Σαμαράς».

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ έθεσε κάποιες προϋποθέσεις και ανέλυσε το μήνυμα της κάλπης των ευρωεκλογών. «Θα είναι μεγάλο λάθος να γίνει ανασχηματισμός για να δοθεί δήθεν μήνυμα, έχει ξαναγίνει και μας στοίχισε. Το πρόβλημα δεν είναι αριστερά ή δεξιά, αλλά η απόδοση στο μέγεθος που το αναμένει ο πολίτης. Έχει βάλει τον πήχη ψηλά στον Μητσοτάκη, γιατί ο Μητσοτάκης μπορεί. Πρέπει αυτόν τον πήχη να τον περάσει και για να το περάσει πρέπει να αλλάξουν τα προβλήματα του βαθέως κράτους».

Σε άλλο σημείο ωστόσο τόνισε πως «υπάρχουν αυτοί που αδιαφόρησαν, υπάρχουν αυτοί που συνειδητά δεν πήγαν και ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα, καθώς και άλλοι που είπαν “παιδιά, καιρός να παρκάρουν κάποια καλάμια”, τα οποία πράγματι υπάρχουν».

«Κακά τα ψέματα, σε κάθε κυβέρνηση υπάρχει κάθε καρυδιάς καρύδι. Υπάρχουν οι άνθρωποι του κρατικού μηχανισμού, δηλαδή οι διορισμένοι, οι γενικοί γραμματείς, οι οποίοι κρίνονται και λογοδοτούν, κι ας μην είναι αιρετοί. Ο πρωθυπουργός θα τα εξετάσει όλα αυτά και θα πράξει δεόντως».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.