, Τρίτη
23 Απριλίου 2024

search icon search icon

Μήνυση κατά του ΠΑΣΟΚ υπέβαλε η Χρυσή Αυγή

983BA7A0C29481CBB088EFF407503D6C

Στο γραφείο της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου μετέβησαν τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής, η Ελένη Ζαρούλια, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Χρήστος Παππάς και ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Οι βουλευτές της ΧΑ κατέθεσαν μήνυση κατά του ΠΑΣΟΚ, όπως είχε προαναγγείλει ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Κατά την έξοδό τους από τον Άρειο Πάγο ο Χρήστος Παππάς δήλωσε: «Καταθέσαμε φάκελο που αφορά στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα διεφθαρμένο κόμμα που έχει καταληστέψει τον κόσμο. Τα στοιχεία αυτά αφορούν υπόθεση που είναι ήδη στη Δικαιοσύνη και είναι καταχωνιασμένη στα συρτάρια με άνωθεν εντολές. Ο κ. Σαμαράς έχει ευθύνη γιατί τους καλύπτει».

Σε ερώτηση αν σκοπεύει να παραιτηθεί, ο κ. Παππάς απάντησε: «Θα πράξω το καθήκον μου».

Στο ενδεχόμενο παραίτησης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής η κυβέρνηση διαμηνύει ότι δεν προβληματίζεται και θα πράξει ό,τι ορίζει το Σύνταγμα. Προσερχόμενοι οι βουλευτές δήλωσαν ειρωνικά «ήρθαμε για να παραδοθούμε».

* Λίγη ώρα μετά την μετάβαση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στον Άρειο Πάγο, άγνωστοι προκάλεσαν επεισόδια πετώντας πέτρες, μάρμαρα και καπνογόνα. Αρχικώς προκλήθηκε η εντύπωση ότι το περιστατικό είχε σχέση με την Χρυσή Αυγή, όμως αργότερα διευκρινίστηκε ότι επρόκειτο για συμπλοκή μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων με αφορμή δίκη που διεξάγεται στο Εφετείο.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.