, Τετάρτη
19 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Μητροπολίτης Δημητριάδος: Υπέγραψαν και ψήφισαν να υπάρξουν παιδιά που δεν θα γνωρίσουν ποτέ τη μάνα (Video)

To νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών αποτελεί πλέον νόμο του κράτους και ο εκκλησιαστικό χώρος πολύ πριν από την ψήφιση του εν λόγο νομοσχεδεδιου έχει τονίσει την διαφωνίας της. Στο ίδιο πλαίσιο συνεχίζονται οι δηλώσεις της, και συγκεκριμένα από τον Μητροπολίτη Δημιατριάδος.

«Μιά μάνα δίνει μάχη με τον Χριστό. Είναι Χαναναία, ειδωλολάτρισσα, αλλά πονάει. Πονάει όπως κάθε μάνα το παιδί της, την κόρη της, και ζητάει από τον Χριστό να τη θεραπεύσει. Κι ο Χριστός αρνείται. Της λέει: “Εγώ ήρθα για τα παιδιά του Ισραήλ, όχι για τα σκυλιά.” Ναι, αλλά, η μάνα απαντάει γιατί πονάει και λέει: “Και τα σκυλιά τρώνε από τα ελάχιστα των κυρίων τους.”

Μάνα. Μητέρα. Μιά λέξη ιερή. Δεν υπάρχει πιο ιερή σ’όλον τον κόσμο. Και πιο γνωστή λέξη: “μαμά”. Έτσι μεγαλώνουν τα παιδιά, με την αγάπη της μάνας. Τα παιδιά που γνωρίσαν μάνα και τα παιδιά που στερήθηκαν τυχόν την μάνα τους, αλλά υπάρχει πάντοτε στην ψυχή τους.

Αυτή τη φορά όμως στην Ελλάδα, κάποιοι συνειδητά υπέγραψαν και ψήφισαν να υπάρξουν παιδιά που δεν θα γνωρίσουν ποτέ τη μάνα που τα γέννησε και δεν θα πούνε ποτέ τη λέξη: “μαμά”, “μητέρα”. Τι κρίμα!»

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.