, Σάββατο
23 Σεπτεμβρίου 2023

Μητσοτάκης: «Επισκέπτομαι την Κρήτη για να πάρω θάρρος από τη γη μας»

Στην τελική ευθεία προς τις κάλπες το εκλογικό επιτελείο της ΝΔ εργάζεται πυρετωδώς όχι μόνο για τις μεγάλες συγκεντρώσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα που θέλουν να έχουν μαζικότητα, παλμό και να στείλουν μήνυμα νίκης, αλλά και για να προσεγγίσουν στον λίγο χρόνο που έχει απομείνει κρίσιμες «δεξαμενές ψηφοφόρων», που ακόμα δεν έχουν πάρει την τελική τους απόφαση.

Δείτε την ομιλία του πρωθυπουργού

Αναφερόμενος στις μεγάλες προκλήσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η κυβέρνησή του την προηγούμενη 4ετία, τόνισε την τουρκική προκλητικότητα, την πάνδημία και την κρίση, σημειώνοντας ότι έμεινε πιστός στις εξαγγελίες του, κάνοντας πράξη όσα είχε υποσχεθεί.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε ξανά για τη στήριξη των συνταξιούχων και ιδιαίτερα εκείνων που πλήττονται ακόμα από την προσωπική διαφορά του νόμου Κατρούγκαλου. «Ενισχύονται και θα εξακολουθήσουν να ενισχύονται, μέχρι να εξαφανιστεί η προσωπική διαφορά τοιυ Κατρούγκαλου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Έξι μέρες πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στους συμπατριώτες του είπε ότι «το στοίχημα είναι να ντυθεί όλη Κρήτη και όλη η χώρα στα γαλάζια στις 21 Μαΐου για την αυτοδύναμη Ελλάδα και την αυτοδύναμη ΝΔ. Μας χωρίζουν 120 ώρες ως τις κάλπες και επισκέπτομαι την Κρήτη για να πάρω θάρρος από τη γη μας», είπε.

«Ο τόπος απαιτεί σταθερότητα στις κατακτήσεις του και συνέπεια στην πορεία που έχει χαράξει προς τα εμπρός και φωνάζει όχι στην δεύτερη φορά στην συμφορά και ναι στην δεύτερη φορά στην προκοπή», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις κρίσεις που πέρασε η χώρα τα τελευταία 4 χρόνια και πως αυτές ξεπεράστηκαν. «Απέναντι σε όλα αυτά μείναμε όρθιοι», τόνισε και σημείωσε ότι παράλληλα η κυβέρνηση δεν ξέχασε τις δεσμεύσεις της.

Προχώρησε σε απολογισμό του έργου του τόσο στην οικονομία, όσο και στην στήριξη της κοινωνίας αλλά και στα εθνικά θέματα.